Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
''Size ne oldu da Allah yolunda ve "Rabbimiz! Bizi, halkı zalim olan bu şehirden çıkar, bize tarafından bir sahip gönder, bize katından bir yardımcı yolla!" diyen zavallı erkekler, kadınlar ve çocuklar uğrunda savaşmıyorsunuz!(nisa-75)
Allah sorumluluğu bizim omuzlarımıza yüklerken bizler sorumluluğu O'nun omuzlarına yüklüyoruz.O,bizim çocuklar,yaşlılar,kadınlar uğrunda savaşmamızı beklerken biz O'nun gökten taş fırlatmasını,yerden volkanlar fışkırtmasını,kanatlı kuşlar ya da melekler göndermesini bekliyoruz.
Meydanlarda toplandık (ben şahsen Diyarbakır'da),Ankara,İstanbul,Antalya,Adana,İzmir,Mersin,To kat...Slogan attık...Sadece bunu yaptık.
Kahrolsun İsrail!( Sen iste yeter hemen kahrolur)
HAMAS'a selam Direnişe devam (Hani direnişimiz?)
Yarab onlara yardım et (Olur hemen ediyorum ebabiller yolda,kanatlı melekler de hazır)
Biz değişmezsek hiçbir şey değişmeyecek
Sloganlar
Kınamalar
Meydanlarda deşarjlar katliamları durdurmayacak
Ya göğüs göğüse savaşacağız.Ya da bulunduğumuz coğrafyalarda hükümetlere somut adımlar attıracağız.Yoksa kuru kalabalıklar olmanın,kuru gürültü yapmanın dışına çıkamayacağız.
İşte somut hedefler:Seyyid Hasan Nasrallah'tan,Kenan Çamurcu'dan,Seyyid Ali Hamaney'den
Mısır'a baskı yapılmalı
Mısır halkı kurşun yeme pahasına meydanlara inmeli,Refah sınır kapısına inmeli
AKP hükümeti protestolarda hedef tahtasına oturtulmalı.İsrail'le tüm anlaşmalarıN feshedilmesi istenmeli.İsrail-Türkiye dostluk grubu lağvedilmeli.İsrail büyükelçiliklerinin kapattrılıp Filistin büyükelçiliklerine dönüştürülmesi istenmeli (Geçmişte İran'lılar bunu yaptılar.Neden bir kez daha olmasın?)
Seyyid Hasan Nasrallah'ın somut önerilerini içeren konuşması
Seyyid Ali Hamaney'in cihad fetvası gibi açıklaması
Kenan Çamurcu'nun ayakları yere basan,somut öneriler içeren 2 makalesi
Zeki Savaş'ın duygusal ama sonuçta somut hedefler içeren makalesi
Dualarımızın neden göğün kubbelerine çarpıp bize geri döndüğü açık değil mi?
Savaş yazıldı bize ve biz kıvırıyoruz.Bu kadar açık ve net
__________________ Gideni az olan yoldan gidin (İncil)
Yeryüzünde yaşayanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah'ın yolundan saptırırlar (Kur-an)
|